Een OER-licht healing reinigt jouw energie systeem en brengt  de energy centra in je lichaam weer in balans.

Hierdoor kunnen blokkades en angsten oplossen. De healing wordt gegeven naar aanleiding van een vraag of wens van jou. 

Naast dat je met je hoofd kunt weten en begrijpen, kan je met een healing fundamentele positieve veranderingen in gang zetten. 

De healing wordt op afstand gegeven. Jij kunt thuis op de bank met een kopje thee de healing ontvangen. Eigenlijk heb je alleen een telefoon nodig. Na de healing bel ik jouw en bespreken wij wat jij ervaren hebt en wat ik gezien en gehoord heb.

Je krijgt een uur coaching erbij om de nodige vervolgstappen te kunnen maken om  om de healing kracht bij te zetten.

Een healing brengt verzachting en heling op verschillende niveaus. Het wordt ervaren als een bijzondere en helende ervaring. Ook fysieke klachten kunnen versneld genezen.
Hierboven zie je een energietekening na een healing. In het gesprek met de coachee kwam naar voren dat de groene bol stond voor een schuldgevoel. De bol staat verder weg van de kleurenboog wat kan duiden op een energie die mijn coachee heeft opgepakt van een naaste familielid. Dit bleek ook te kloppen! In de navolgende healing is de energie getransformeerd. Het schuldgevoel heeft nu geen macht/invloed meer op het werk/leven van de coachee. 
Waarom zou je een OER-licht healing willen ontvangen? 
Het kan zijn dat je een duidelijke vraag hebt over een situatie of je tobt over een dilemma waar je graag antwoord op wil. Het kan ook zijn dat je ‘het niet weet’ maar dat je niet lekker in je vel zit. Tijdens een OER-licht healing komen hier antwoorden op en wordt je energie ‘verfrist’. Hierdoor voel je je na de healing meer ontspannen en lichter.
Ook kan het zijn dat jij je spiritueel wil ontwikkelen en daarbij ondersteunt wil worden. Een OER-licht healing kan jouw persoonlijke ontwikkeling een boost geven doordat wat jou nog in de weg zit oplost. En je een duidelijke boodschap meekrijgt om je verder te kunnen ontwikkelen of …
Als je langer stilzit dan ga je steeds meer zien. En hoe helderder het water, hoe helderder je inzichten zijn, hoe dieper je kan kijken. Zo is het ook met energie. Energie is altijd in beweging. Totdat er een ‘blokkade’ aanwezig is. Wordt deze blokkade losgetrild en mag het licht er op schijnen (tijdens een healing), dan komt er helderheid in situaties en kan de energie weer gaan stromen. Dit geeft positieve veranderingen en maakt jouw werk/leven een stuk gemakkelijker. 
INFORMATIE

* Je hoeft zelf niets te doen tijdens de oer-licht healing. Wel is het fijn als je even de tijd neemt voor jezelf met een kopje thee erbij of liggend op je bed of bank

* De healing zelf duurt een kwartier tot 20 minuten. Met de voorbereiding en de verwerking van alle informatie ben ik ongeveer 1,5 – 2 uur bezig

* Na de healing bel ik je om deze te bespreken. Daarna krijg je een uitgeschreven versie via de mail, zodat je deze nog eens rustig door kunt lezen

* Jouw investering voor een eerste OER-licht healing is 127 euro, de vervolg healingen op hetzelfde thema zijn 77 euro

Als extra ontvang je bij de healing de uitgeschreven versie via de mail. Inclusief een energetisch cadeautje! 

Wil je me bellen voor meer informatie? Dat kan!  Je mag me bellen op nummer 06 25 25 39 57

Of mail je liever?  coachenmetlev@gmail.com
Een healing is geen vervanging voor een behandeling uit de reguliere zorg. Het is ondersteunend en liefdevol. Raadpleeg dus bij klachten altijd een arts.