Herken je dit? Je zit vast en bent op zoek naar antwoorden en inzichten.  Je wil wel hulp vragen maar weet niet waar je moet beginnen.  Je kan duidelijk je probleemsituaties benoemen alleen weet je niet wat eraan te doen. Je wil meer helderheid en licht ervaren in je leven en het werk wat je nu doet geeft weinig voldoening. Je zelfvertrouwen is ook al niet wat het zou kunnen zijn en de energie/level is ver onder NAP.

Maar wat wil je eigenlijk? Je wil weer de energie door je lichaam voelen stromen.  Een gezond lijf en goede contacten met mensen die je energie geven. Je wil meer van leren kennen van ´wie ben ik eigenlijk´ en de ‘speciale’ relaties zoals die met je moeder, anders kunnen zien. Je wil een heldere mindset ontwikkelen en elke ochtend blij opstaan.  Je wil stoppen met halve keuzes maken door je bewust te worden van je HSP/ HB zijn en afscheid nemen van de dingen waar jij geen energie van krijgt.  Verder vind jij het belangrijk dat je betekenis vol werk doet. Werk waarbij jij je kernkwaliteiten optimaal kunt inzetten als HSP’er/HB’er.

De healing, een energetische wasbeurt!

Een healing is een grote schoonmaak van jouw systeem. Het is alsof je door een wasstraat gaat. Daar gaat de auto smerig in en die auto gaat op een loopband en het programma wordt gekozen. Het water, de borstels en de wax zorgen ervoor dat de auto (jouw energieveld) er weer glanzend en schoon uitkomt!

Een schone blinkende auto ziet en voelt anders dan een smerige verroeste rammelbak. Dat ziet iedereen. Zo is het ook met een healing. Jij voelt en ervaart het en iedereen in jouw omgeving ook. Op deze manier voel jij meer rust en ruimte in je lichaam en je mind. 

Doordat een healing je hele systeem bereikt worden blokkades opgeruimd en tegelijkertijd worden je innerlijke mogelijkheden en kansen zichtbaar. Als je dat weet neemt je zelfvertrouwen toe! Dat maakt dat je nu weet welke beweging/stappen jij kunt maken om je blije ik terug te vinden. Ook kan je een healing inzetten bij lichamelijke klachten, zoals bij hoofdpijn bijvoorbeeld. 

Resultaten van een healing op een rij: 

Opluchting!  Het ervaren een soort helderheid.

Genezing!     Het brengt heling op de gehele familie lijn.

Energie!        Je slaapt weer alle nachten door.

Vitaliteit!       Jouw lichaam voelt weer goed aan.

Vertrouwen!  Jij krijgt informatie die je anders niet zou weten.

Levenslust!   De weg is vrijgemaakt om jezelf te zijn.

Beweging!     De energie stroomt weer.

Betekenis!     Je hebt meer helder waarom jij hier bent.

Een healing is goed voor iedereen. Jong en oud! Iedereen is dan ook welkom! Je hoeft een healing niet alleen te doen als je problemen ervaart. Het kan ook jouw jaarlijkse ´energetische was beurt´ zijn Het systeem van HSP’ers  en HB’ers reageert snel en gemakkelijk op de opschonende energie. Hiervoor ben jij dus ook veel gevoeliger, en dat is mooi meegenomen. Ook krijg je meer informatie, woorden en beelden die ik hoor en zie. Dit helpt jou in jouw proces om helderheid te krijgen over wat zich afspeelt in je onderbewuste.

Jouw investering voor een reading – healing is 72-144 euro. Interesse? Je kan me vrijblijvend bellen voor mee informatie. Een healing voor kinderen is mogelijk. Hiervoor hanteer ik andere prijzen.

 

 

HET LEV COACH TRAJECT voor wie is het? 

Sta jij stevig met beide voeten op de grond? Ben jij HSP/HB of heb je vermoedens van en je wil jezelf beter leren kennen en meer energie en vitaliteit ervaren. Jij wil nu echt gaan doen wat jij leuk vindt in het leven en werk dat bij jou past. Je wil antwoorden en weten hoe je met zachte en liefdevolle aandacht kunt omgaan met jou energieveld. Zodat jij vanuit je eigen centrum beweegt en niet afgeleid wordt door de energieën van de omgeving.

Iedereen is anders. Dat betekent dat ik stap voor stap werk. Elke verandering in de energie zorgt weer voor een opening voor de volgende stap. Je voelt dat alles weer stroomt en dat jij zin hebt om in beweging te komen. Je weet nu waar jij energie van krijgt en wat je los mag laten. Een betere relatie met jezelf en met de mensen in je (werk) omgeving  Je maakt weer heldere keuzes en kunt er blij mee zijn Je zelfvertrouwen groeit en je weet dat jij er toe doet. 

Als eerste:  gaan wij helder krijgen wat jij wil en wenst. Dit gesprek is gratis en dat kan een half uur maar ook 2 uur duren. Zo nodig plannen wij een nieuwe afspraak als we jouw hulpvraag nog niet helemaal helder hebben.  

en dan:   ontvang jij een healing. Deze neem ik op en stuur ik je toe zodat je die kunt afluisteren op je eigen moment

en ook:  krijg je 3 uur coaching via zoom om jou te begeleiden in je proces. Hierin kun jij je vragen stellen en kan ik een tijdje met je meelopen zodat je steeds meer helderheid en tools krijgt om de positieve veranderingen in je leven vorm te geven

en natuurlijk:  de bel lijn, tijdens het traject en natuurlijk ook daarna mag je mij bellen als je vragen hebt 

als extra:  krijg je toegang tot alle online lessen zoals de work shop energie & leven, meditaties en yoga lessen

 

Wil je een vrijblijvend informatie gesprek om te horen wat ik voor jou kan betekenen? Dat kan!  Bellen 06 25 25 39 57 of appen of mailen coachenmetlev@gmail.com

 

Een healing is geen vervanging voor een medische ingreep of behandeling. Het kan een aanvulling zijn op een behandeling van een arts of therapeut. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

 

Work shop Energie & Leven 

Het doel van deze workshop is om kennis te delen. Dat doe ik door het geven van 7 workshops van 2 uur. De Online versie van deze workshop hoort hier bij. De stof wordt op deze manier nog een keer aangeboden alleen dan in een ander jasje. Zo wordt bewustwording op verschillende niveaus ervaren en breidt het begrip zich uit voor een breder perspectief. De mindstyle Klas is zeer geschikt voor iedereen die wil leren, groeien en ontwikkelen. De onderwerpen in deze Klas gaan over Energie & Leven.

Voor HSP´ers en Gevoelig HB´ers heeft deze Klas een extra waarde. Dat komt doordat nieuwe informatie sneller en op een diep gevoelsniveau ervaren en wordt.

Je zult merken tijdens deze workshop antwoorden op vragen gaat krijgen en dat deze workshop je leven meer in de flow komt. Je wordt je bewuster van wie jij bent en hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan. Je krijgt meer energie, kunt gemakkelijker keuzes maken, je krijgt betere relaties met je familie leden en kunt beter omgaan met alle prikkels die jij ervaart.

jouw investering : is 599,-. euro voor een traject waarbij jij jezelf beter leert kennen en liefdevol met jezelf en je omgeving kunt zijn. Je energetisch opgeschoond bent en je weer meerdere ervaringen rijker bent geworden. 

 

Je bent van harte welkom! Ik ben goed te bereiken via het contactformulier van deze site of bel me op 06 25 25 39 57