Herken je dit?

¥ Je zit vast en bent op zoek naar antwoorden en inzichten

¥ Je zit niet goed in je vel en je bent moe en niet zo gelukkig als je zou wensen

¥ Je hebt last van spanningen en voelt je onzeker en je zelfvertrouwen krijgt een magere 6

¥ Je ervaart fysieke klachten en een pilletje werkt niet meer en de huisarts weet het ook niet

¥ Je laat zijnskenmerken zien van hsp of gevoelige hb en wil weten welke stappen je nu hebt te maken voor het geluksgevoel

¥ Je komt vaak uitgeblust uit je werk en je vraagt je af hoe dat komt

¥ Jij worstelt met je energie niveau, de ene keer kun je alles en de andere keer kom je niet meer voorruit

¥ Voel jij je vaak gefrustreerd en boos en daar wordt het thuis niet gezelliger van

¥ Hoor jij regelmatig een stemmetje in je hoofd: “Is dit het nu?”

Welke deur wil jij openen om je werk/leven makkelijker, overzichtelijker en lichter te maken? 
JE STAGNEERT MAAR WAT WIL JE EIGENLIJK?

»  Je wil weer de energie door je lichaam voelen stromen  

»  Een gezond lijf en goede contacten met mensen die je energie geven

»  Je wil meer van leren kennen van ´wie ben ik eigenlijk´   

»  Je wil een heldere mindset ontwikkelen   

»  Je wil stoppen met halve keuzes maken  

»  je wil afscheid nemen van de dingen waar jij geen energie van krijgt

»  Verder vind jij het belangrijk dat je betekenisvol werk doet 

 

Wil jij meer energie, vitaliteit, vertrouwen, beweging en betekenis ervaren in je werk-leven? 

Je wil weer de energie door je lichaam voelen stromen.  Een gezond lijf en goede contacten met mensen die je energie geven. Je wil meer van leren kennen van ´wie ben ik eigenlijk´ en de ‘speciale’ relaties zoals die met je moeder bijvoorbeeld, anders kunnen zien. Je wil een heldere mindset ontwikkelen en elke ochtend blij opstaan.  Je wil stoppen met halve keuzes maken door je bewust te worden van je HSP/ HB zijn en afscheid nemen van de dingen waar jij geen energie van krijgt. Verder vind jij het belangrijk dat je betekenis vol werk doet. Werk waarbij jij je kernkwaliteiten optimaal kunt inzetten zodat het werk/leven makkelijker, overzichtelijker en lichter wordt.

Soms is het handig als je de juiste coördinaten hebt om jouw navigatie systeem in te stellen om je eigen route te bepalen, zodat de weg gemakkelijker begaanbaar is!

LEV COACH TRAJECT –`ALL THE WAY` voor wie is het? 

Laat jij zijnskenmerken zien van HSP/HB of heb je vermoedens van en je wil jezelf beter leren kennen en meer energie en vitaliteit ervaren? Jij wil weten wat er nu speelt in jou en waarom je energielevel onder NAP is. Je wil de relatie met je omgeving bekijken en helen. Verder wil je jouw intuïtie en bewustzijn verhogen zodat jij nieuwe wegen ontdekt om te bewandelen.
Ik maak jouw wensen concreet en samen gaan wij stap voor stap op weg om deze ook daadwerkelijk uit te voeren. Mijn werk is om het hele plaatje in beeld te brengen en te houden. Jouw werk/investering is het om aandacht en tijd voor jezelf in te plannen zodat je in beweging komt om jouw leven de UP-DATE te geven die het verdient! 
IK KAN JE DE ROUTE LATEN ZIEN … ZODAT JIJ DE COORDINATEN VAN JE NAVIGATIE SYSTEEM KUNT INSTELLEN VOOR HET WERK/LEVEN WAT JIJ WENST!

Iedereen is anders. Dat betekent dat ik stap voor stap werk. Elke verandering in de energie zorgt weer voor een opening voor de volgende stap. Je voelt dat alles weer stroomt en dat jij zin hebt om in beweging te komen.
Je weet nu waar jij energie van krijgt en wat je los mag laten. Je hebt een betere relatie met jezelf en met de mensen in je (werk) omgeving  Je maakt weer heldere keuzes en kunt er blij mee zijn. Je zelfvertrouwen groeit en je weet dat jij er toe doet. 
Als eerste: hebben wij een intake gesprek. Telefonisch of in real life. Hierin wordt duidelijk wat je hulpvraag precies is. Dit gesprek is gratis en dat kan een half uur maar ook 2 uur duren. Zo nodig plannen wij een nieuwe afspraak, als we jouw hulpvraag nog niet helemaal helder hebben.  
en dan: maken wij een afspraak voor de reading. Deze bespreken wij meteen zodat de vrijgekomen informatie meteen helder is voor jou.  
en ook:  krijg je 14-16x een uur coaching via zoom of live om jou te begeleiden in je proces. 
en ook: krijg je tijdens de coaching elke week een mindfulness/yogales opgestuurd die je op je eigen tijd kunt volgen
de bel lijn: tijdens het traject en natuurlijk ook daarna mag je mij bellen voor vragen  
1. als extra: krijg je op het einde van je coach traject een energetische tekening van jouw energiesysteem met uitleg
2. als extra: doe ik aan het einde van je coachtraject een reading op een vraag van jou over werk, relatie of een verlangen 
De prijs is: €2779,00

WERKVORMEN:
COACHING, helder krijgen waar jij in je (werk) leven tegenaan loopt en jouw doelen concreet maken, een haalbaar passend stappenplan maken en ondersteuning bieden tijdens het coach traject
AANDACHT, door gerichte aandacht te combineren met beweging, leer je om vanuit je eigen centrum te bewegen zonder je te laten afleiden door anderen of je omgeving
MINDSET, als je mentaal fit bent, zit je lekker in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas
VOEDING, heeft invloed om je hormonen en dus op je hele systeem. Ik kijk met je mee welke voeding (s) middelen jou kunnen ondersteunen.
SPORTEN, een gezonde geest in een gezond lichaam zorgt ervoor dat je sneller in balans komt. Hoe ga jij sport integreren in jouw leven (als je dat nog niet deed).
CREATIEF ZIJN, door jouw creativiteit weer te activeren ga jij zelf wegen vinden voor  ontspanning en plezier in jouw leven.
READING, een reading is een momentopname om jou inzichten te geven in issues die onbewust nog invloed hebben op jouw gedachten, gedrag en gevoel.
HEALING, een healing zorgt voor opschoning van jouw systeem. Hierbij wordt energie afgevoerd zodat er weer ruimte komt voor nieuwe frisse energie die je nodig hebt voor jouw transformatie proces.
KENNIS, hierdoor wordt jij je bewust wat jouw communicatievorm is en hoe je omgeving dit ervaart. Hierdoor begrijp je beter waarom dingen in je leven zich herhalen, zonder dat jij dat wil.
Loes Oosterveld | healing coach 
Aanrader: Tegenwoordig wordt een coaching-traject meestal vergoed vanuit de werkgever. Wist je dat je als medewerker bijna altijd een budget hebt voor persoonlijke ontwikkeling waar je gebruik van kunt maken? Het heeft voor jullie beide voordelen! Vraag dus gerust aan je werkgever of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het bedrijf. Een coach traject is voor jouw werkgever belasting aftrekbaar.