Gratis meditatie 

Elke maandagavond om 20.00 uur geef ik een live meditatie. Deze meditatie duurt 20 minuten ongeveer en is er op gericht je aandacht op je lichaam te richten ipv op de buitenwereld. Zo is het een moment van rust en ontspanning. 

Online yogales

Elke woensdagavond om 20.00 uur geef ik een online yogales. Doordat ik tijdens de yoga houdingen energiewerk inzet ervaar je de fijne ZACHTE ENERGIE van het EENHEIDSBEWUSTZIJN! Hierdoor wordt de verbinding met jezelf voelbaar en wordt deze steeds steviger. Dit geeft rust en vertrouwen. Deze yogalessen hebben dan ook een extra dimensie. Als je je opgeeft voor deze lessen krijg je ook toegang tot de online lessen op mijn site. Een leskaart voor 5x kost 30 euro. Een losse les 8 euro per keer.

Workshop Yoga in de Yurt

Elek laatste zondag van de maand geef ik een yoga workshop in de Yurt in Olst. De eerste is gepland op 31 januari 2021. van 14.00-16.30 uur in de Yurt in Olst. Jouw investering is 35 euro, kom je met 2 personen dan is je investering 30 euro p.p. De data voor 2021 zijn: zondag 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december 2021Neem je zelf je yogamatje, kussentje en deken mee!

Yoga LIVE

In de Yurt zodra het weer mogelijk is!

Work shop Energie & Leven 

Het doel van deze workshop is om kennis te delen. Dat doe ik door het geven van 7 workshops van 2 uur. De Online versie van deze workshop hoort hier bij. De stof wordt op deze manier nog een keer aangeboden alleen dan in een ander jasje. Zo wordt bewustwording op verschillende niveaus ervaren en breidt het begrip zich uit voor een breder perspectief. De mindstyle Klas is zeer geschikt voor iedereen die wil leren, groeien en ontwikkelen. De onderwerpen in deze Klas gaan over Energie & Leven.

Voor HSP´ers en Gevoelig HB´ers heeft deze Klas een extra waarde. Dat komt doordat nieuwe informatie sneller en op een diep gevoelsniveau ervaren en wordt.

Je zult merken tijdens deze workshop antwoorden op vragen gaat krijgen en dat deze workshop je leven meer in de flow komt. Je wordt je bewuster van wie jij bent en hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan. Je krijgt meer energie, kunt gemakkelijker keuzes maken, je krijgt betere relaties met je familie leden en kunt beter omgaan met alle prikkels die jij ervaart.

jouw investering : is 599,-. euro voor een traject waarbij jij jezelf beter leert kennen en liefdevol met jezelf en je omgeving kunt zijn. Je energetisch opgeschoond bent en je weer meerdere ervaringen rijker bent geworden. 

Mijn werkruimte in de Papenstraat 26, 7411 ND in Deventer. Het is goed bereikbaar met de auto. Er zijn parkeermogelijkheden in de buurt. Het is ongeveer 10 min. lopen vanaf het station Deventer.

Je bent welkom! Ik ben goed te bereiken via het contactformulier van deze site of bel-app me 06 25 25 39 57