Ontspanning, rust en vitaliteit ervaren?

Door je lichaam bewust te connecten met je mind ga je ervaren wat je voelt in je lichaam. Hierdoor kun je je aandacht naar die plekken brengen. Door in de yogahoudingen te gaan staan, zitten of liggen maak je je lichaam flexibeler. Hierdoor ervaar je steeds meer ruimte in je lichaam en ook in je mind. Ook wordt je sterker en fitter. De doorbloeding van je organen verbetert. Doordat ik de yogales combineer met energiewerk ga je ervaren dat de ontspanning dieper is en je meer connectie gaat ervaren.

Je voelt je na een yogales meer relaxed, meer ontspannen en je ervaart meer helderheid in je mind.

Online meditatie elke maandag avond, 20.00 deelname is GRATIS. Stuur mij een bericht via het contactformulier van de site dan stuur ik jou de link om mee te kunnen doen met deze meditatie 

Online yogales elke woensdag avond, 20.00 – 21.00 uur, een maandkaart is 30 euro voor 2 lessen per week, een losse les is 8 euro. Hiervoor krijg je 1 live les op woensdag avond en een opgestuurde les op vrijdag zodat je zelf een les kan doen in het weekend!

Live yoga workshops eerstvolgende workshop is op 28 februari  van 14.00-16.30 uur in de Yurt in Olst. Jouw investering is 35 euro, kom je met 2 personen dan is je investering 30 euro p.p. De data voor 2021 zijn: zondag 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december 2021Neem je zelf je yogamatje, kussentje en deken mee!

Reading  = wil je weten wat er op dit moment speelt in jouw leven? Een reading is een moment opname en een mooi middel om  te weten te komen wat er op dit moment onbewust speelt in je leven. Jij stelt een vraag en daarop ga ik lezen. Hoe gaat dat in zijn werk? We bellen met elkaar en stemmen dag en tijd af. Het geluidsbestand stuur ik jou dan toe nadat ik de reading heb gedaan. Zo kan je deze op je eigen tijd beluisteren. Jouw investering voor een reading is 80 euro

Healing = Wil je een energetische opschoning? Hoe gaat dat in zijn werk? We bellen met elkaar en stemmen dag en tijd af. Jij neemt de tijd om rustig te zitten of te liggen en zorgt dat je even geen afleiding hebt. Dan start ik de healing. Deze duurt ongeveer 15 minuten of 30 minuten. Daarna bel ik je en kunnen wij ervaringen uitwisselen en kan ik je helpen met eventuele vervolgstappen. Jouw investering voor een healing van 15 minuten is 72 euro. Voor de langere healing spreken wij een bedrag af. Een healing brengt vast zittende energie in beweging zodat de doorstroming geactiveerd is en jouw zelfhelende vermogen ook.  

 

Je bent van harte welkom! Ik ben goed te bereiken via het contactformulier van deze site of bel me op 06 25 25 39 57