De Mindstyle Klas 

In de Mindstyle Klas leer je  een aantal vaardigheden. Zoals mediteren, visualiseren, invoelen, ruimte maken, grenzen bewaken en verleggen, prikkels verlagen of verhogen. Er is ook ruimte om vragen te stellen over onderwerpen die je bezighouden.

In je leven heb je te maken met grote beslissingen of uitdagingen uit het verleden. Het kopen van een huis, wel of geen kinderen, relatie-vraagstukken, familie issues, werkgerelateerde issues, verdeling van werk en zorg of je hebt pijn of te weinig energie. Dit kan veel stress en zorgen met zich meebrengen.

Door de  Mindstyle technieken toe te passen in je leven ervaar je meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je maakt je minder zorgen en kunt acties ondernemen die je leven verrijken. Je krijgt meer energie en voelt steeds beter waar jij blij van wordt. Dit heeft ook zijn weerslag op je omgeving. Je partner, je kinderen, de collega’s, je vrienden en je buren.

Mijn werkruimte in de Papenstraat 26, 7411 ND in Deventer. Het is goed bereikbaar met de auto. Er zijn parkeermogelijkheden in de buurt. Het is ongeveer 10 min. lopen vanaf het station Deventer.

Heb je hierover vragen, of wil je onderzoeken of de mindstyle klas iets voor je is, Je bent van harte welkom! Ik ben goed te bereiken via het contactformulier van deze site.