HET ARTISJOK PROJECT 

Voor iedereen die er genoeg van heeft om het ‘extra gewicht’ nog langer mee te dragen en op een liefdevolle manier wil leren voelen welke ‘voeding’ jouw lichaam het liefste ontvangt, zodat jij op een moeiteloze en effectieve manier jouw natuurlijke gewicht krijgt en behoudt.  Start Pilot: Oktober 2021
Even voorstellen: wij kennen elkaar al een tijdje en naast dat wij elkaar op vriendschappelijke basis al hadden gevonden, hebben we elkaar nu ook op het professionele vlak opgezocht om onze kennis en kunde te bundelen. Beiden zijn we geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en een gezonde lifestyle met een passie voor voeding.
Mijn naam is Sjoeke. In 2015 heb ik de opleiding gedaan als Orthomoleculaire voedingscoach. In 2018 heb ik het “Lichter Leven” programma van Robert bridgeman gevolgd. Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik de beslissing kon nemen om te stoppen met mijn werk en dat ik meer mag voelen en mezelf mag zijn. In 2020 heb ik de “Oersterk” opleiding van Richard de Leth gevolgd. Hierin staan de pijlers Ontspanning, Eten en Regelmatige beweging centraal. Ik ontdekte dat ik niet alleen blij werd van eten voor mijn lichaam maar ook dat mijn gedachtegang en de manier van bewegen invloed heeft op mijn gezondheid.
Mijn naam is Loes. In de afgelopen tien jaar heb ik meerdere boeiende opleidingen gedaan. O.a. yoga transformative, energie lezen in een professionele context, eenheidsheling, organisatie en familieopstellingen, life & soul coaching, life teacher, OER-licht healing en de powerwalking. Tijdens de coachsessies zet ik alle kennis en vaardigheden in. Ik werk voornamelijk op de fysieke, emotionele en mentale ‘levens’ lagen. Door heling en inzichten te krijgen op deze drie niveaus, kan de levensenergie weer goed gaan stromen. Daardoor opent zich het ‘hart’. Het centrum van zelfliefde en gezondheid, gerichte aandacht en compassie.
Het Artisjok project is ontstaan uit onderstaande 2 vragen:
1. Hoe kan het dat zoveel mensen moeite hebben om ‘gewicht’ kwijt te raken? 
2. En wat is ‘jojo’ effect? En wat is nodig om te zorgen dat het ‘jojo’ effect geen invloed meer heeft, nadat het natuurlijke gewicht is bereikt
Het Artisjok project, wat houdt het in
– Duur: 3 maanden
– Investering: €497,00
– Vorm: 80% online, 20 % in de groep tijdens 3 bijeenkomsten
– Inhoud: proeverij en start set, 13 modules online van 30 minuten, 3x healing en 3x coaching en persoonlijke begeleiding 
De 1ste maand is een maand van oefenen en proeven. We gaan ervaren, loslaten en een begin maken met het zuiveren van jouw systeem. Zodat jij inzicht krijgt in wat er nodig is om weer jouw natuurlijke gewicht te krijgen. We maken kleine stappen met uiteindelijk een groots effect.
De 2de maand wordt een maand van vernieuwing. We gaan de deze maand het lichaam voorbereiden op een ‘nieuw begin’. Het is een maand van opschoning en kennis maken met ‘voeding’ waar jij blij van wordt.
De 3de maand  is een maand van versterken en vieren. Een maand van sturen en begrijpen. Een maand van vreugde en feest. Jij kent nu jouw leef/eet/beweeg patroon. Deze leefwijze zal je de rest van je leven voeden en ondersteunen in alles wat je graag zou willen bereiken of doen.
Ben jij iemand die heel graag meer gewicht wil kwijtraken en wil jij weten hoe je dat doet? 
Wil jij nu zelf bepalen hoe jouw leven er uit mag gaan zien als je meer ballast kwijt raakt en ben jij er aan toe om geen slaaf meer te zijn van … 
Is het nu de tijd dat het door jouw gekozen leef/eet/beweeg patroon voor jou gaat werken en jou mag gaan ondersteunen? 
Lijkt dit iets voor jou, of heb je vragen? Stuur een reply op deze mail. We nemen z.s.m. contact met je op.

Wij wensen jou veel Oerkracht en OER-licht! Sjoeke en Loes 😊😊