HERKENBAAR? 

> STRESS  alle prikkels en informatie komen hard binnen en filteren is lastig 
> ENERGIE  je bent moe en weet niet zo goed waar je de energie vandaal kan halen
> HOOFDPIJN  het hoofd zit vol en speelt een ‘hoofdrol’ … in jouw leven
> NIET BLIJ  het is lang geleden dat je echt oprecht blij was
> NIET GEZELLIG  thuis is het niet meer zo gezellig als het was
> NIET FIT  ik ervaar op meerdere plekken ongemak in mijn lichaam

LEV Inspiratie workshop voor scholen! YOGA & MINDFULNESS THEMA : ERVAAR DE KRACHT VAN RUST VERSUS INSPANNING

ONTSPANNING, RUST EN VITALITEIT is wat je krijgt door:

# Door je lichaam bewust te connecten met je mind ga je ervaren wat je voelt in je lichaam Hierdoor kun je je aandacht naar die plekken brengen
# Door in de yoga asana’s te gaan staan, zitten of liggen maak je je lichaam flexibeler Hierdoor ervaar je steeds meer ruimte in je lichaam en ook in je mind.
# Ook wordt je sterker en fitter en de doorbloeding van je organen verbetert
# Doordat ik de yogales combineer met energiewerk ga je ervaren dat de ontspanning dieper is en je meer connectie gaat ervaren. 
# Connectie zorgt voor innerlijk geluk, balans en een sterk immuunsysteem 
Online yogales
Elke woensdagavond om 20.00 uur geef ik een online yogales. Doordat ik tijdens de yoga houdingen energiewerk inzet ervaar je de fijne ZACHTE ENERGIE van het EENHEIDSBEWUSTZIJN! Hierdoor wordt de verbinding met jezelf voelbaar en wordt deze steeds steviger. Dit geeft rust en vertrouwen. Deze yogalessen hebben dan ook een extra dimensie. Als je je opgeeft voor deze lessen krijg je ook toegang tot de online lessen op mijn site. Een leskaart voor 5x kost 30 euro. Een losse les 8 euro per keer. 
De data voor de yoga workshops 2021 zijn: zondag 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december 2021Neem je zelf je yogamatje, kussentje en deken mee!
DE HEALING, een energetische wasbeurt! 
De healing is een grote schoonmaak van jouw systeem. Het is alsof je door een wasstraat gaat. Daar gaat de auto smerig in en die auto gaat op een loopband en het programma wordt gekozen. Het water, de borstels en de wax zorgen ervoor dat de auto (jouw energieveld) er weer glanzend en schoon uitkomt!
Een schone blinkende auto ziet en voelt anders dan een smerige verroeste rammelbak. Dat ziet iedereen. Zo is het ook met een healing. Jij voelt en ervaart het en iedereen in jouw omgeving ook. Op deze manier voel jij meer rust en ruimte in je lichaam en je mind. 
Doordat de healing je hele systeem bereikt worden blokkades opgeruimd en tegelijkertijd worden je innerlijke mogelijkheden en kansen zichtbaar. Als je dat weet neemt je zelfvertrouwen toe! Dat maakt dat je nu weet welke beweging/stappen jij kunt maken om je blije ik terug te vinden. Ook kan je een healing inzetten bij lichamelijke klachten, zoals
Healing =  een energetische opschoning? Hoe gaat dat in zijn werk? We bellen met elkaar en stemmen dag en tijd af. Jij neemt de tijd om rustig te zitten of te liggen en zorgt dat je even geen afleiding hebt. Dan start ik de healing. Deze duurt ongeveer 15 minuten of 30 minuten. Daarna bel ik je en kunnen wij ervaringen uitwisselen en kan ik je helpen met eventuele vervolgstappen.
Jouw investering voor een healing van 15 minuten is 72 euro. Een healing brengt vast zittende energie in beweging zodat de doorstroming geactiveerd is en jouw zelfhelende vermogen ook.  
Je bent van harte welkom! 
06 25 25 39 57
coachenmetlev@gmail.com